Βρήκαμε την απόλυτη καλοκαιρινή συνταγή κορμού με παγωτό,σοκολάτα και βατόμουρα, που θα σε ξετρελάνει!
Υλικά
1 κουτί Μίγμα για Παγωτό με γεύση Βανίλια
600ml γάλα
1 φάκελο Κουβερτούρα σε Σταγόνες
1 κεσεδάκι βατόμουρα
150γρ. ψίχα από φιστίκια Αιγίνης, καβουρντισμένα
Σιρόπι Βύσσινο
Διαδικασία
Ετοιμάζετε το Παγωτό Βανίλια σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία του.
Ενσωματώνετε την Κουβερτούρα σε Σταγόνες, περίπου τα μισά βατόμουρα και τα μισά φιστίκια.
Ντύνετε με μεμβράνη μια στενόμακρη φόρμα για κέικ. Αδειάζετε μέσα το μίγμα του παγωτού και το τοποθετείτε στην κατάψυξη να παγώσει.
Όταν θέλετε να σερβίρετε, αναποδογυρίζετε σε πιατέλα, αφαιρείτε την μεμβράνη διακοσμείτε τον κορμό με τα υπόλοιπα βατόμουρα, τα φιστίκια και μπόλικο Σιρόπι Βύσσινο.
Κόβετε σε φέτες και σερβίρετε.