Η Ιωάννα Τούνη ξαπλωμένη στο solarium με πολύ μικρό μπικίνι (εικόνα)

Η Ιωάννα Τούνη ξαπλωμένη στο solarium με πολύ μικρό μπικίνι (εικόνα)

Αν δείχναμε στον οποιονδήποτε ξένο την Ιωάννα Τούνη και του ζητούσαμε να μαντέψει την εθνικότητα της, πολλοί θα την περνούσαν για Λατίνα. Κρίνοντας κυρίως από τα οπίσθια της και γενικά τον σωματότυπο της. Αυτό που την προδίδει είναι το ξανθό μαλλί και το γενικά ξανθό δέρμα. Τα καλοκαίρια όμως που μαυρίζει είναι πιο Λατίνα από ποτέ.

Τύφλα να ‘χει η Σοφία Βεργκάρα. Είναι πολύ βαρύς ισχυρισμός, αλλά δικαιολογείται από το θέαμα. Γιατί η φωτογραφία που ανέβασε στο προφίλ της η Ιωάννα τα έχει όλα. Έχει σε έκταση το κορμί της, δείχνει τα προσόντα της που τόσο έχουν επαινεθεί και ως κερασάκι στην τούρτα έχει το μελαψό χρώμα στο δέρμα της και τη γυαλάδα στα πόδια από το σπρέι του solarium.

Μπορεί να περνάει περισσότερο χρόνο πλέον στις παραλίες της Μυκόνου και της Χαλκιδικής, αλλά δε σημαίνει πως δεν προτιμάει τις πιο δραστικές λύσεις. Ειδικά όταν αυτές είναι απόρροια εμπορικών της συμφωνιών. Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε μια τέτοια ανάρτηση. Και τον περασμένο Φεβρουάριο η Ιωάννα Τούνη είχε κάνει μια αντίστοιχη. Όχι όμως τόσο εντυπωσιακή όσο τώρα.

Μόνο και μόνο το μπικίνι της που στο κάτω μέρος φαίνεται πως είναι στρινγκ, αρκεί για να δημιουργήσει έντονα συναισθήματα προς το πρόσωπό της.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *