Ποιες είναι οι προτιμήσεις κάθε ζωδίου στο σεξ;

Ποιες είναι οι προτιμήσεις κάθε ζωδίου στο σεξ;

Αναρωτιέστε ποιες είναι οι προτιμήσεις του κάθε ζωδίου στο σεξ; Ποια είναι τα ευαίσθητα σημεία κάθε ζωδίου στο κρεβάτι; Μάθετε τα πάντα και ετοιμαστείτε να απογειώσετε την σεξουαλική σας ζωή!

ΚΡΙΟΣ:

Ο Κριός έχει τεράστια αντοχή στο σεξ και το απολαμβάνει στο έπακρο. Είναι κυνηγός, θέλει εκείνος να κυνηγάει το ταίρι του για να υπάρχει ενδιαφέρον, πειραματίζεται, αναζητά ολοκληρωτικά την ευχαρίστηση και θέλει η σύντροφός του να τον ικανοποιεί. Είναι πάντα έτοιμος σε κάθε πρόκληση-πρόσκληση. Δεν αγαπά ιδιαίτερα τα προκαταρκτικά παιχνίδια ενώ βαθιά μέσα του θέλει να συνδέεται ψυχικά με το ταίρι του. Του αρέσουν τα βρόμικα λόγια και τα μικρά χτυπηματάκια στο κρεβάτι.

Θέλει να κάνει συνέχεια σεξ, όλη νύχτα, με ένταση και πάθος. Επιδιώκει νέες εμπειρίες και ποικιλία. Είναι ο αρχηγός, κατευθύνει. Αγαπά τα απαγορευμένα και το σεξ σε όλα τα μέρη. Εμπνέεται συνεχώς άλλες στάσεις και διεγείρεται με σαδιστικά ερωτικά παιχνίδια. Είναι γνήσιος επιβήτορας, ένας δυναμικός εραστής. Οι γυναίκες προτιμούν να βρίσκονται πάνω από τον σύντροφό τους στο κρεβάτι. Κάνει one night stand όταν βαρεθεί τη σύντροφό του. Το σεξ γι’ αυτόν είναι περισσότερο μια φυσική πράξη παρά συναισθηματική. Εκδηλώνεται δημοσίως αλλά είναι και ζηλιάρης. Του αρέσει το μασάζ στο κεφάλι και τα sex show. Μην ερωτοτροπείς ανόητα μαζί του γιατί θα ξενερώσει.

Αγαπημένη στάση: από πάνω.

Αγαπημένη ατάκα μετά το σεξ: ας ξαναμπούμε στο ψητό, να το κάνουμε πάλι και πάλι και πάλι….

Ζώδια

ΤΑΥΡΟΣ:

Ο Ταύρος έχει μια ενδιαφέρουσα σεξουαλική ζωή. Μπορεί να κάνει σεξ όλη νύχτα αρκεί να έχει δίπλα του μια αισθησιακή σύντροφο. Τότε, δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα και την παρασύρει στον κόσμο της φαντασίωσης. Αγαπά το ερωτικό παιχνίδι και θέλει ένα ενθουσιώδες και πρόθυμο ταίρι. Αγαπά τις απολαύσεις και το σεξ του ανοίγει την όρεξη. Είναι εκλεκτικός, έχει γούστο. Προτιμά το έντονο σεξ και το απολαμβάνει στο έπακρο. Του αρέσουν τα προκαταρκτικά παιχνίδια και οι απανωτοί οργασμοί. Είναι αισθησιακός και φιλήδονος, επίμονος και πεισματάρης στην κατάκτηση της συντρόφου του.

Ευαίσθητο σημείο του είναι ο λαιμός, τα χάδια και τα απαλά δαγκώματα που ξυπνάνε το ηφαίστειο μέσα του. Απολαμβάνει ένα αισθησιακό μασάζ, με ποτό, σε ένα όμορφο περιβάλλον αλλά και το σεξ μετά από ένα καλό γεύμα. Φιλάει και χαϊδεύει ώρες ατελείωτες. Ψιθύρισέ του απαλά στα αυτιά. Κάνει έρωτα μόνο και μόνο για την αίσθηση της σεξουαλικής πράξης. Δεν είναι πρωτότυπος αλλά έχει αντοχές. Δεν του αρέσει ο σαδομαζοχισμός. Ξέρει να ικανοποιεί το ταίρι του κάνοντας τα πάντα αισθησιακά. Του αρέσει η οσμή του σώματος, η φυσική μυρωδιά αλλά και το σεξ στη φύση. Απαιτεί πίστη και αν κάτι ψυλλιαστεί, φεύγει.

Αγαπημένη στάση: στο πλάι.

Αγαπημένη ατάκα μετά το σεξ: και τώρα, τι θα φάμε;

 

ΔΙΔΥΜΟΣ:

Το σεξ τονώνει το μυαλό και το σώμα, λέει ένας Δίδυμος. Θέλει μια σύντροφο που θα τον ικανοποιεί και θα πειραματίζεται μαζί του. Το σεξ ξεκινάει από το κεφάλι και πάει προς τα κάτω. Είναι πηγή ζωής και ενέργειας γι’ αυτόν. Αναζητά συνεχώς το τέλειο ταίρι και την τέλεια σεξουαλική εμπειρία. Θέλει κάτι ξεχωριστό. Πειραματίζεται και συνδυάζει τη λογική με τη γοητεία. Ξέρει να δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες που θα τον οδηγήσουν στην πράξη, ξέρει να γοητεύει και να αποπλανεί. Λειτουργεί εγκεφαλικά και χρησιμοποιεί διάφορες τεχνικές που τον κάνουν τέλειο εραστή. Δεν δεσμεύεται συναισθηματικά και μπορεί άνετα να έχει τρεις και τέσσερις ερωτικές περιπέτειες ταυτόχρονα.

Μιλάει κατά τη διάρκεια αλλά και πριν την πράξη ενώ χρησιμοποιεί και ερωτικά βοηθήματα. Του αρέσουν τα προκαταρκτικά παιχνίδια και οι εναλλαγές στάσεων. Θα ήθελε να έχει την εμπειρία του ομαδικού σεξ ή του ομοφυλοφιλικού. Τρελαίνεται για το τηλεφωνικό ή σεξ μέσω internet. Του αρέσει ο φωτισμός κατά τη διάρκεια. Είναι ηδονοβλεψίας, αγαπά το μασάζ και ξέρει να χειρίζεται σωστά τα χέρια του. Φλερτάρει ασύστολα και η διάθεσή του αλλάζει συνεχώς. Άλλοτε κυνηγάει τον έρωτα και άλλοτε αδιαφορεί. Σε κάθε περίπτωση, το σεξ του φτιάχνει τη διάθεση. Διαβάζει βιβλία σχετικά και μετά φυσικά ψάχνει να τα εφαρμόσει. Είναι εφευρετικός και το κάνει παντού. Ευαίσθητο σημείο του είναι τα χάδια στα άκρα. Πρέπει να τον ερεθίσεις διανοητικά για να ευχαριστηθείς σεξ μαζί του. Δεν είναι πιστός γιατί βαριέται εύκολα.

Αγαπημένη στάση: όρθια και αν τον βλέπουν και άλλοι….ακόμα καλύτερα…

Αγαπημένη ατάκα μετά το σεξ: περιμένω μια φίλη μου ή…. πάω μια βόλτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Ο Καρκίνος είναι πολύ συναισθηματικός και αν καταφέρεις να βρεις το κουμπί του, θα ζήσεις πολλές συγκινήσεις μαζί του. Το σεξ γι’ αυτόν είναι μια συναισθηματική εμπειρία η οποία είναι συναρπαστική όταν τον διεγείρεις. Διαισθάνεται τις επιθυμίες της συντρόφου του και αυτό κάνει τον έρωτα απολαυστικό. Καλό σεξ ισοδυναμεί με καλή ερωτική ζωή. Θέλει χάδια, ατελείωτες αγκαλιές, φιλιά (ερεθίζεται με αυτά) , κολακευτικά λόγια κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την πράξη. Έχει ανάγκη την ψυχική ασφάλεια μέσω της σεξουαλικής ολοκλήρωσης. Αναζητά την ποιότητα και όχι την ποσότητα.

Στο μυαλό του υπάρχει πάντα το άπιαστο όνειρο που έχασε ή δεν μπορεί να βρει. Αντιπαθεί τη χυδαιότητα, τον έλκουν τα κομπλιμέντα, η στοργή και η κατανόηση. Του αρέσει το σεξ τη νύχτα, στο σκοτάδι, στο κρεβάτι ή στην παραλία, κοντά σε νερό και θέλει να αισθάνεται άνετα. Ξέρει να ευχαριστεί τη σύντροφό του με τις ατελείωτες φαντασιώσεις του. Χρησιμοποιεί ερωτικά βοηθήματα. Ζει για ρομάντζο, είναι ευαίσθητος και πληγώνεται εύκολα με λάθος επιλογές συντρόφων. Δεν κάνει κάτι ποτέ με το ζόρι, αν είναι όμως έτοιμος, η νύχτα θα είναι ατελείωτη.

Αγαπημένη στάση: μπρούμυτα με τα φώτα κλειστά.

Αγαπημένη ατάκα μετά το σεξ: πότε παντρευόμαστε; Η να σε γνωρίσω στη μαμά μου;

 

ΛΕΩΝ:

Ο Λέων θέλει να κυριαρχεί στη σύντροφό του. Θέλει να ακούει συνεχώς πόσο υπέροχος είναι. Ξέρει να αποπλανεί και λατρεύει τις γυμνές εμφανίσεις. Είναι γενναιόδωρος, με αυτοπεποίθηση και θέλει να νιώθει επιθυμητός, ότι είναι ο καλύτερος. Γνωρίζει την σεξουαλικότητά του,ευχαριστεί τη σύντροφό του και απολαμβάνει το σεξ. Ο εγωισμός του δεν του επιτρέπει να χρησιμοποιεί ερωτικά βοηθήματα και δεν διαθέτει φαντασία. Του αρέσουν τα σέξι εσώρουχα, οι απαλές νυχιές στην πλάτη, το στοματικό σεξ και τα χάδια.

Είναι εκρηκτικά ερωτιάρης. Αναζητά τορομαντισμό, την πολυτέλεια και την άνεση, αυτοσχεδιάζει ενώ είναι κα ιαπαιτητικός, θέλει επαίνους και αναγνώριση. Θέλει να αναγνωρίζεται ηαπόδοσή του. Είναι πολύ σεξουαλικός και δεν κάνει ιδιαίτερες προσπάθειες για να κατακτήσει, απαιτεί σεβασμό. Είναι ένα αληθινό λιοντάρι καιπολλές φορές προτιμά το ωμό σεξ. Το μασάζ τον χαλαρώνει, του αρέσουν οικουβέντες στο κρεβάτι όπως και η επιβεβαίωση. Δεν ερωτεύεται αμέσως μετά το σεξ, χρειάζεται υπομονή και επιμονή. Σε καθηλώνει αυτός ο άντρας,δεν αντιστέκεσαι εύκολα. Συμβουλή μου είναι να μην του δοθείς αμέσως.

Αγαπημένη στάση: οποιαδήποτε αρκεί να βλέπει το γυμνό κορμί.

Αγαπημένη ατάκα μετά το σεξ: δεν ήμουν ο καλύτερος που είχες ποτέ; (προσοχή στην απάντηση).

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Ο Παρθένος είναι ευαίσθητος, τρυφερός και θέλει να ικανοποιεί τη σύντροφό του. Προσπαθεί να είναι όλα τέλεια. Αν καταφέρεις να βγάλεις τον αισθησιασμό που κρύβει μέσα του, θα κάνεις έρωτα με τον πιο απελευθερωμένο εραστή. Είναι ντροπαλός και κρύβει τις φαντασιώσεις του.Αν βρεις το κουμπί του και τον χειριστείς σωστά, θα σε αγαπήσει. Δεν αναζητά σύντομες περιπέτειες αλλά τη σταθερότητα. Είναι ευγενικός,λάτρης του χιούμορ, έξυπνος, με καλό γούστο. Έχει αναστολές και δεν πειραματίζεται. Κάνει συγκεκριμένες κινήσεις στο σεξ. Αν όμως ερωτευτείκαι παθιαστεί, βγάζει απρόσμενα τα σεξουαλικά του ένστικτα. Του αρέσει το σεξ μετά το μπάνιο, θέλει να φιλάει όλο το κορμί και αντιπαθεί τις ανωμαλίες.

Είναι ήρεμος, δεν κάνει one night stand, ξέρει να γδύνει μετα μάτια. Ψάχνει λεπτομερώς το άτομο με το οποίο θα κάνει έρωτα και αυτή του η τελειομανία πολλές φορές τα σκοτώνει όλα. Η τέλεια σύντροφος βγάζει το maximum της σεξουαλικότητάς του και επειδή αυτό είναι δύσκολο να το βρει, αναγκαστικά συμβιβάζεται. Ενώ είναι πρακτικός και προσγειωμένος, τα πάθη του είναι πολύ δυνατά. Είναι προκλητικός στο κρεβάτι αν του εξάψεις τη φαντασία. Ευαίσθητα σημεία του είναι τα οπίσθια και η κοιλιά. Αφήνεται στην αγκαλιά της συντρόφου του αφό του έχει τακτοποιήσει όλες του τις εκκρεμότητες και μερικές φορές παραμελεί το ταίρι του για χάρη της δουλειάς. Απαιτεί καθαριότητα για να απολαύσει το σεξ.

Αγαπημένη στάση: στα 4.

Αγαπημένη ατάκα μετά το σεξ: να κάνουμε ένα μπάνιο, να αλλάξω τα σεντόνια, ε …και μια μικρή απολύμανση δεν βλάπτει.

ΖΥΓΟΣ:

Το σεξ είναι σημαντικό για τον Ζυγό. Θέλει μια χαρισματική σύντροφο δίπλα του. Ξέρει να αποπλανεί και να συζητάει πριν φτάσει στο κρεβάτι. Θέλει να ακούει καλά λόγια για τις επιδόσεις του. Ασκεί γοητεία με το χαμόγελό του, θέλει ρομαντισμό, αγάπη και τρυφερότητα για να του ανοίξει η όρεξη. Είναι θερμός και σαγηνευτικός εραστής. Πειραματίζεται στο σεξ και ικανοποιεί το ταίρι του αρκεί να τον διεγείρει πνευματικά και συναισθηματικά. Είναι εγκεφαλικός και δεν του αρέσει η χυδαιότητα.Μαγνητίζει και κάνει σεξ σε αρμονικό περιβάλλον. Θέλει να έχει τον έλεγχο κατά την πράξη ενώ του αρέσουν και οι καθρέφτες γύρω του. Είναι ηδονοβλεψίας και κάνει δυο σχέσεις ταυτόχρονα αν δεν ικανοποιείται.

Είναι καλόκαρδος, καθόλου εγωιστής και δίνει περισσότερα απ’ότι παίρνει.Του αρέσουν τα προκαταρκτικά παιχνίδια, το σεξ χωρίς ιδιαίτερη κούραση,ο αισθησιασμός και τα ωραία λόγια. Δεν αποκαλύπτει εύκολα τις σκέψεις και τις φαντασιώσεις του, κρύβει αλήθειες για να μην πληγώσει το ταίρι του. Καθότι είναι επικοινωνιακός όμως, μιλάει για τις σεξουαλικές επιθυμίες και ανάγκες του. Ικανοποιεί τις φαντασιώσεις των άλλων και του αρέσει να παίρνει το ταίρι του πρωτοβουλίες. Απεχθάνεται τους κακούς τρόπους. Στο σεξ πρέπει να υπάρχει συναίσθημα και αισθησιασμός. Για να μείνεις μαζί του πρέπει να τον ερεθίσεις εγκεφαλικά.

Αγαπημένη στάση: ότι θέλει το ταίρι του.

Αγαπημένη ατάκα μετά το σεξ: αν σου άρεσε εσένα, μου άρεσε κι εμένα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Ο Σκορπιός έχει πολλές σεξουαλικές ικανότητες. Ξέρει να φτάνει στην απόλυτη συναισθηματική και σεξουαλική κορύφωση. Θέλει να προσφέρει απόλαυση και αισθησιασμό. Αναζητά μια ακούραστη σύντροφο. Ερωτοτροπεί συνεχώς. Όταν αρχίζει, δεν σταματά μέχρι να πεις δεν αντέχω άλλο. Οι ορμές του δεν έχουν περιορισμούς. Έχει απίστευτη όρεξη, πειραματίζεται και φαντασιώνεται. Δεν έχει αναστολές, είναι παθιασμένος, απαιτητικός και απαιτεί πίστη. Του αρέσει να χαϊδεύει όλο το σώμα, να φιλάει παθιασμένα και να δαγκώνει απαλά. Ηδονή και πόνος μαζί τον οδηγούν στην έκσταση. Δοκιμάζει πρωτόγνωρα, παράξενα πράγματα ενώ χρησιμοποιεί και ερωτικά βοηθήματα. Το σεξ είναι εκτόνωση γι’ αυτόν, είναι συναισθηματικό, έντονο και επώδυνο αν έχει τραύματα.

Ευαίσθητο σημείο του τα σεξουαλικά του όργανα. Ξέρει να επιβάλλεται και να παίρνει αυτά που επιθυμεί. Του αρέσουν τα όργια ενώ εμπλέκεται και συναισθηματικά στο σεξ. Όμως τα συναισθήματα και τις σκέψεις του τα κρύβει. Είναι πολύ κτητικός και με το σεξ ασκεί εξουσία. Κάνει πράξη τις φαντασιώσεις του.Είναι πολύ δυνατός παίκτης και σκέφτεται το σεξ συνέχεια. Μπορεί να φαίνεται ήρεμος και απόμακρος αλλά στο κρεβάτι τα βγάζει όλα. Άγριος και παθιασμένος, εξερευνά τα σκοτεινά σημεία της σεξουαλικότητας, τα βάθη της ψυχής. Δεν έχει ταμπού και αγαπά τα περίεργα εσώρουχα. Ξέρει την τέχνη, είναι επιδέξιος και σε πάει στον έβδομο ουρανό.

Αγαπημένη στάση: στο τραπέζι, στο πάτωμα….

Αγαπημένη ατάκα μετά το σεξ: α, μήπως πρέπει να σε λύσω;

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Το σεξ για τον Τοξότη είναι χαρά και διασκέδαση, είναι μια εμπειρία που δεν έχει να κάνει με το συναίσθημα. Δεν ντρέπεται, κάνει τα πάντα και απολαμβάνει κάθε ερωτική περιπέτεια. Του αρέσει να μαθαίνει, να κάνει καινούργια πράγματα. Είναι ελεύθερος, απολαμβάνει το σεξ και μιλάει στο κρεβάτι. Ενθουσιάζεται και κυνηγάει συντρόφους σε ταξίδια και διακοπές,ξεσηκώνει με ένα μοναδικό τρόπο. Φλερτάρει ενώ αντιπαθεί τις διαστροφές και τις σαδομαζοχιστικές εμπειρίες. Τον ενδιαφέρει η αμοιβαία ικανοποίηση. Του αρέσουν τα προκαταρκτικά παιχνίδια και το σεξ στη φύση ήσε καινούργια μέρη.

Ευαίσθητο σημείο του είναι τα γεννητικά όργανα καιτα οπίσθια. Αγαπά τα κόκκινα, τα μαύρα εσώρουχα και το μασάζ. Είναιπαιχνιδιάρης, ξέρει να εξιτάρει, σχολιάζει ωμά. Είναι εφευρετικός και ανβρει το κατάλληλο ταίρι, τα δίνει όλα. Του αρέσει το απρόβλεπτο, τοπερίεργο. Τον ενδιαφέρει η ποιότητα αλλά και η ποσότητα. Ξέρει νατρελαίνει τη σύντροφο στο κρεβάτι. Δεν είναι πιστός και ειδικά αν δενικανοποιείται. Θέλει να εμπιστεύεται το ταίρι του αλλά εκείνος δεν θαδείξει ποτέ ότι σε εμπιστεύεται. Πριν την πράξη, θέλει συζήτηση, έναποτάκι, καλό φαγητό και χιούμορ. Δοκιμάζει τα πάντα για την εμπειρία καιτην περιπέτεια. Άλλοτε είναι πολύ συναισθηματικός, άλλοτε ωμός, άλλοτεκάνει παιχνίδια και άλλοτε μπαίνει κατευθείαν στο ψητό.

Αγαπημένη στάση: πάνω σε ένα δέντρο;;; τι λες;

Αγαπημένη ατάκα μετά το σεξ: θέλεις να δούμε μια ταινία; Η …θα σε πάρω εγώ τηλέφωνο…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Ο Αιγόκερως δείχνει ντροπαλός αλλά είναι ένας παθιασμένος εραστής. Είναιεπίμονος, πιστός και ξέρει να προσφέρει απόλαυση. Θέλει μια σύντροφοελκυστική και ισχυρή. Του αρέσει να έχει το πάνω χέρι, τον έλεγχο, είναισαδιστής δείχνοντας έτσι την υπεροχή του. Αγαπά τα ερωτικά παιχνίδια.Όσο δυνατός και σκληρός και αν δείχνει, αγαπά τα χάδια, τις αγκαλιές καιτα παιχνίδια μετά το σεξ. Έχει έντονη σεξουαλική ορμή και μεγάλη ανάγκητον έρωτα. Παίρνει πρωτοβουλίες, σε στύβει σεξουαλικά χωρίς πάντα ναεμπλέκεται συναισθηματικά. Δεν αγαπά ιδιαίτερα τα προκαταρκτικάπαιχνίδια, του αρέσει η διάρκεια και θέλει να φαίνονται οι επιδόσειςτου. Του αρέσει το στριπτίζ και χρησιμοποιεί σεξουαλικά βοηθήματα.

Τονερεθίζουν τα βίντεο και οι ερωτικές συζητήσεις. Βλέπει πορνό μόνο για νααποκτήσει εμπειρίες. Θέλει να βλέπει πλάτη και οπίσθια ενώ αυτά είναικαι τα δικά του ευαίσθητα σημεία. Έχει μεγάλες αντοχές και προτιμά τιςστάσεις που φέρνουν αργή και δυνατή ικανοποίηση. Κρύβει τα συναισθήματάτου αλλά όταν εμπιστευτεί ένα πρόσωπο, γίνεται πολύ γλυκός καισυναισθηματικός. Δεν κάνει ακροβατικά και αν δεν έχει όρεξη καταντάειβαρετός. Όταν έχει κέφια, είναι τέλειος. Κάνει σεξ σε διαφορετικάσημεία. Δεν του αρέσει το προκλητικό ντύσιμο.

Αγαπημένη στάση: όλες.

Αγαπημένη ατάκα μετά το σεξ: πόσες πιστωτικές έχεις; Ή ….ξέρεις καλά τον διευθυντή μου;;;;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Για τον Υδροχόο σεξ σημαίνει σύνδεση καρδιάς και μυαλού. Θέλει να συζητάει,να μοιράζεται τις σκέψεις του. Πειραματίζεται και αναζητά αγάπη,φροντίδα και ανοιχτό μυαλό, ειλικρίνεια και πίστη. Το σεξ είναι κάτιαπλό γι’ αυτόν, είναι περιποιητικός και προσφέρει απόλαυση. Σεξ καιφιλιά είναι ένα. Αγαπά τα προκαταρκτικά παιχνίδια, έχει μεγάλη φαντασία,αντοχές και δοκιμάζει όλες τις στάσεις. Είναι φετιχιστής και σαδιστής.Δεν έχει ταμπού, κάνει ομαδικό ή ομοφυλοφιλικό σεξ. Πολλές φορές σοκάρειμε τα παιχνίδια του. Δεν μπερδεύει σεξ με συναίσθημα και έλκεται απόπαράξενα άτομα. Πολλές φορές, μιλάει περισσότερο και κάνει λιγότεροέρωτα. Ευαίσθητο σημείο είναι τα πόδια του.

Είναι εκκεντρικός,διασκεδαστικός, εφευρετικός και ιδιαίτερος, καλύτερος σαν φίλος παρά σανεραστής. Ερεθίζεται σεξουαλικά με το μυαλό και το πνεύμα. Προτιμά τογρήγορο και ικανοποιητικό σεξ. Είναι ανοιχτός σε όλα και δίνει σημασίαστην καθαριότητα και την αντισύλληψη. Είναι διαθέσιμος με όλους μέχρι ναβρει τον άνθρωπό του. Δείχνει ψυχρός, κρύβει τα συναισθήματά του καιδημιουργεί μυστήρια για να προστατεύεται. Ποτέ δεν ξέρεις τι σκέφτεταικαι τι αισθάνεται. Κάνει συχνά νέες γνωριμίες, δεν θεωρείται πιστός καιαν ερεθιστεί το μυαλό του, δεν αφήνει ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία. Κάνειέρωτα με μια φίλη η οποία συνεχίζει να είναι φίλη.

Αγαπημένη στάση: ότι κάτσει…

Αγαπημένη ατάκα μετά το σεξ: πως είπαμε σε λένε; Ή ….μήπως ο σκύλος σου δαγκώνει;

ΙΧΘΥΣ:

Το σεξ είναι συναίσθημα για τον Ιχθύ. Είναι αισθησιακός, δημιουργικός,αγαπά τις φαντασιώσεις και τα παιχνίδια. Έχει μεγάλη όρεξη για σεξ καισυνήθως αφήνει τις καταστάσεις ρευστές. Είναι έτοιμος για όλα, έχειαντοχές και θέλει να ευχαριστεί τη σύντροφό του. Όταν πέφτει στοκρεβάτι, ξεχνάει να σηκωθεί. Μετά την πράξη, είναι χαδιάρης, λέει όμορφαλόγια και κάνει όνειρα για το μέλλον. Έχει μεγάλη φαντασία.Ανταποκρίνεται γρήγορα και αισθησιακά, κάνει όλα τα χατίρια και ζητάπίστη γιατί είναι ζηλιάρης.

Οι ορμές του δεν ικανοποιούνται πάντα.Πρέπει να τον διεγείρεις συναισθηματικά. Του αρέσουν πολύ ταπροκαταρκτικά παιχνίδια και οι έντονες εμπειρίες. Είναι περιπετειώδης μετάσεις μαζοχισμού και προσφέρει κάθε είδους ευχαρίστηση. Εξιδανικεύει,είναι ονειροπόλος, παίζει ρόλους και του αρέσει να βλέπει πορνό κατά τηνδιάρκεια της πράξης. Λατρεύει το σεξ στη θάλασσα, να ακούει τον ήχο τουνερού αλλά γενικώς το κάνει παντού. Ευαίσθητο σημείο του τα πόδια, ταπέλματα. Αγαπά το ατελείωτο love story. Είναι θαυμάσιος, ρομαντικόςεραστής και απολαμβάνει το σεξ με όλες τις αισθήσεις του. Εξάλλου, αγάπηκαι σεξ είναι ένα. Δεν ευχαριστιέται αν δεν υπάρχει ένα βαθύσυναισθηματικό δέσιμο. Τότε, σε πάει στον έβδομο ουρανό. Του αρέσουν οιψίθυροι στο αυτί και οι αυτοσχεδιασμοί. Αναζητά την τελειότητα. Μαζίτου, δεν θα βαρεθείς ποτέ.

Αγαπημένη στάση: κάτω από το ντουζ…

Αγαπημένη ατάκα μετά το σεξ: πότε θες να πάμε για βέρες;

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *