Νέα βραδινή εκπομπή στο OPEN: «The Grandmother» με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη

0
Κοινοποιήσεις
45
Προβολές

Νέα εκπομπή αναλαμβάνει ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης στην συχνότητα του Open και η πρεμιέρα μετράει αντίστροφα.

Ο ηθοποιός αναλαμβάνει τα χρέη παρουσιαστή για late night εκπομπή η οποία θα ονομάζεται «The Grandmother».

Ο τίτλος της εκπομπής μόνο τυχαίος δεν είναι αφού η γιαγιά, όπως ανέφερε ο ίδιος ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε», συνοδεύει τους «Άγαμους Θύται» τα τελευταία 30 χρόνια.

Η πρεμιέρα της εκπομπής «The Grandmother», σύμφωνα με το Ευτυχείτε, έχει προγραμματιστεί την Παρασκευή 7 Μαΐου στις 23:45 στο Open.

«Η εκπομπή θα ονομάζεται The Grandmother γιατί αφεντικό γενικών καθηκόντων είναι η γιαγιά», είπε αρχικά ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης και συνέχισε: «Η γιαγιά συνοδεύει τους “Άγαμοι Θύται” εδώ και 30 χρόνια. Και μιας και έπρεπε να κάνω ένα late night αποφάσισε η γιαγιά να το διευθύνει εκείνη. Αυτό που θα μας διαφοροποιήσει είναι τα ενδιαφέροντα πρόσωπα που θα έχουμε ως καλεσμένους και η οπτική της γιαγιάς».

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης σημείωσε πως: «Είμαι υπέρ του να κάνουν και οι ηθοποιοί τη δουλειά του παρουσιαστή. Το αποτέλεσμα θα μας κρίνει. Αν το κάνεις καλά ή κακά είναι δεκτή η κριτική».

Τέλος, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης σχολίασε τα reality λέγοντας: «Δεν παρακολουθώ τα reality και δεν το λέω από σνομπισμό. Βλέπω λιγότερη τηλεόραση χωρίς να ξέρω το γιατί. Τα reality δεν είναι ελκυστικά για εμένα. Ίσως είναι η ηλικία μου, ίσως είναι για νεότερους ανθρώπους. Δεν τα απορρίπτω, αλλά το μόνο που θα μπορούσα να εκφράσω ως διαφωνία είναι το ότι είναι πάρα πολλά».

Επόμενο άρθρο
  • Δημοφιλή
  • Σχολιασμοί
  • Πρόσφατα

Recent News