Ξεσπά η Έλενα Ακρίτα κατά Γεωργιάδη: «Διέταξε με υφάκι να μη βγάλουν στον αέρα μαθήτρια» – Η απάντηση της Μ. Πυργιώτη στην Ακρίτα

0
Κοινοποιήσεις
37
Προβολές

Με ανάρτησή της στο Facebook η δημοσιογράφος ξέσπασε εναντίον του υπουργού Ανάπτυξης για τα όσα είπε σε τηλεοπτική εκπομπή.

Με μια «καυστική» ανάρτηση στο Facebook σχολίασε η δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα τα όσα είπε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, για τις καταλήψεις στα σχολεία, κατά τη διάρκεια πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής.

Άδωνις Γεωργιάδης για εστίαση

Ο ο κ. Γεωργιάδης, που ήταν καλεσμένος στο «Κοινωνία Ώρα Mega», όταν οι παρουσιαστές της εκπομπής τον ενημέρωσαν ότι θα βγάλουν στον «αέρα» μια μαθήτρια, μέλος της συντονιστικής επιτροπής μαθητών Αθήνας, τους ζήτησε να το κάνουν αφού τελειώσει την δική του τοποθέτηση.Η Ε. Ακρίτα επιτίθεται εναντίον του κ. Γεωργιάδη για το «υφάκι με το οποίο διέταξε τους συναδέλφους», όπως γράφει χαρακτηριστικά, αποκαλώντας τον «πρώην πωλητή νανογιλέκων».

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα

«Ο πρώην πωλητής νανογιλέκων με υφάκι εμείς τα χτίσαμε αυτά τα μαγαζΑ, διέταξε τους συναδέλφους να μην βγάλουν στον αέρα μια μαθήτρια όσο μιλάει αυτός. Αν και καταπατήθηκε κάθε έννοια δημοσιογραφικής δεοντολογίας, το πάνελ “συνεμορφώθη προς τας υποδείξεις” – αντί να του κλείσει το μικρόφωνο στον αέρα. Κάτι προσπάθησε ο Χασαπόπουλος αλλά στο τέλος υποχώρησε κι αυτός» έγραψε η δημοσιογράφος.

Και επισήμανε:

«Ειδική μνεία στην Μαριάννα Πυργιώτη που ετήρησεν σιγή ιχθύος, κοινώς έκανε μόκο. Ούτε για τα προσχήματα δεν ψέλλισε κάτι για να υπερασπιστεί την χαμένη τιμή της δημοσιογραφίας».

Επόμενο άρθρο
  • Δημοφιλή
  • Σχολιασμοί
  • Πρόσφατα

Recent News